Transformatiecoach

We leven in een tijd van grote veranderingen. Het is niet meer zoals het voorheen was, en zal het ook niet meer worden. Dit kan tot onzekerheden leiden, in je buitenwereld en zeker ook in jouw binnenwereld. Het kan zijn dat je je niet prettig meer voelt bij wat je doet, of waar of met wie je bent. Het kan zijn dat je je vermoeid voelt en niet weet waar het vandaan komt. Je hebt dan te maken met iets wat je energie wegneemt en dat kan op allerlei vlakken voorkomen.

Een tijd van grote veranderingen biedt ook kansen, mogelijkheden om iets nieuws te beginnen. En iets nieuws beginnen vraagt ook om oude zaken los te laten. Dat kan nog wel eens lastig zijn. Wat laat je los en vooral hoe doe je dat?

Het roept je op om bij jezelf naar binnen te kijken, wie ben ik nu eigenlijk, wat wil ik, waar wil ik naar toe? Het is als jezelf in de spiegel kijken, en zien wie is die persoon, wat wil zij/hij, waarom is ze hier? En ondertussen kun je het antwoord niet vinden en blijf je in kringetjes draaien. Je staat dan op het punt om aan eigen bewustzijnsontwikkeling te doen. En hoe fijn is het dan als er iemand is die je daarbij helpt, die je handreikingen geeft, die je begeleidt om de weg naar binnen te gaan. En die je helpt om van dat wat je niet meer dient afscheid van te nemen.
Hier kan ik je bij helpen!

Mijn werkwijze

Als levenscoach en transformatiecoach begeleid ik je bij processen van verandering. Samen gaan we doorgronden welke issues of belevenissen, belemmerende overtuigingen, negatieve gewoontes, vastgeroeste patronen, je in de weg zitten. We gaan naar de wortel om deze voorgoed te verwijderen.

Hiervoor zet ik diverse methoden in. Waarmee we werken op alle bestaanslagen, fysiek, psychologisch, mentaal, emotioneel en spiritueel, omdat iets pas oplost als het op alle lagen de nodige aandacht én healing heeft gehad.

  • Opdat jij jouw gewenste leven kunt leiden, dat jij je leven nieuwe vorm kan geven.
  • Opdat jij met zelfvertrouwen een nieuwe wereld tegemoet gaat.

Ik werk met een holistische kijk, wetende dat alles met elkaar verbonden is, immers al wat is, is energie.

Transformatie gaat verder dan verandering op gedragsniveau. Transformatie is een bewustzijnssprong die gaat over het oplossen van conditioneringen. Conditioneringen die veelal onbewust zijn en voor onszelf niet zichtbaar. Op een integere wijze nodig ik je uit om in de spiegel te kijken, om op een veilige manier naar je schaduw te kunnen kijken, ik bied je een veilige ruimte voor zelfobservatie, zodat met behulp van de juiste methoden transformatie kan plaats vinden, het proces ‘van binnen naar buiten’.

Als transformatiecoach ben ik hierin jouw ‘vroedvrouw’ en begeleid je bij jouw ‘wedergeboorte’.

Op weg naar een nieuwe wereld waarin jij de ruimte in jou zelf ervaart om in vrijheid te leven;  vanuit liefde, wijsheid en compassie het licht volgend.

Tarieven

In 3 tot 5 sessies kan er al veel geheeld worden.

Jouw investering, in jezelf:

Coaching sessie: € 80,- per uur
Coachpad 3 sessies: € 470,-
Coachpad 5 sessies: € 780,-

Sessieduur is 1,5 à 2 uur.

Geregeld vergoedt een werkgever (deels) een coaching traject. Immers als jij beter in je vel zit, ben je energieker en productiever. En daar is je werkgever ook bij gebaat!

Contact opnemen

Over mij

Irma Schaap is levencoach, in die rol kan ze jou helpen met problemen en vragen die je leven beïnvloeden; onder andere rondom de zwangerschap en geboorte van jouw/jullie kind. Ze zet haar ervaring als coach, therapeut en verloskundige graag in om jou te ondersteunen!

Lees verder

Lidmaatschap beroepsverenigingen, opleidingen: 

 

Contact?

Irma M. Schaap
Kloosterstraat 71
6961 WR Eerbeek

contact@irmaschaap.nl
06 – 13 40 23 26

© 2024 Irma Schaap Levenscoach | Disclaimer | Privacy verklaring
Ontworpen door Thumbs Up | Gerealiseerd door Sieronline