Impactvol

Het meest bijzondere en impactvolle was voor mij dat we teruggingen naar mijn jeugd en naar mijzelf als klein meisje. Daar leek ik nog iets op te moeten lossen. Dat is iets wat ik niet direct verwacht had, maar waarvan ik overtuigd ben dat het invloed heeft gehad op waar ik nu sta. Er lijkt nu ruimte te zijn gekomen voor ons kindje.

Helderheid

Irma is een hele fijne, rustige coach. Ze zorgt voor een veilige omgeving, waardoor je jezelf durft over te geven aan wat er bij je naar boven komt. Door de goede vragen die ze stelt, krijg je steeds meer helderheid bij jezelf. Bovendien weet ze heel mooi de ervaringen uit een vorig leven samen te brengen met de gebeurtenissen in je leven nu. Het heeft mij heel duidelijk gemaakt waar mijn belemmerende overtuiging vandaag kwam. En dat heeft me het vertrouwen gegeven om het vanaf nu anders te doen en het pijnstuk los te laten. Dank je wel, Irma!

Ruimte

Bedankt voor de fijne gesprekken en je begeleiding de afgelopen tijd! Ik vond het erg fijn dat er naast een gesprek ook ruimte was voor ontspanning. Ik heb veel aan je tips en oefeningen gehad die ik makkelijk thuis kon toepassen. Jouw expertise op het gebied van verloskunde was voor mij echt een meerwaarde , gezien het ziekenhuistraject waar mijn vriend en ik ons op dat moment in bevonden. Inderdaad, bevonden.. want op dit moment ben ik zwanger van ons eerste kindje!

Over mij

Irma Schaap is levencoach, in die rol kan ze jou helpen met problemen en vragen die je leven beïnvloeden; onder andere rondom de zwangerschap en geboorte van jouw/jullie kind. Ze zet haar ervaring als coach, therapeut en verloskundige graag in om jou te ondersteunen!

Lees verder

Lidmaatschap beroepsverenigingen, opleidingen: 

 

Contact?

Irma M. Schaap
Kloosterstraat 71
6961 WR Eerbeek

contact@irmaschaap.nl
06 – 13 40 23 26

© 2024 Irma Schaap Levenscoach | Disclaimer | Privacy verklaring
Ontworpen door Thumbs Up | Gerealiseerd door Sieronline