Mijn werkwijze

Coachen gaat over het laten ontdekken van ontbrekende informatie; iets wil gezien worden.
Als coach help ik je, om je waarnemingen uit te breiden en te verbreden. Hierdoor kunnen onbewuste aspecten of ervaringen gezien worden. Het onderzoeken van triggers of situaties waardoor jij uit balans raakt, helpt je ‘oude programma’s’ en overtuigingen op te sporen en overlevingsmechanismen te ontdekken.

Jouw weg naar bewustwording

Als transformatiecoach begeleid ik je in jouw proces. Dit doe ik door op een integere wijze te luisteren naar jouw verhaal, waar te nemen, te spiegelen èn te doorgronden. Zonder oordeel, want alles mag er zijn. Ik geef je de ruimte om te zien wat er gebeurt en om in het moment te groeien.

Een probleem, een belemmering bestaat vaak op meerdere lagen, fysiek emotioneel, mentaal en spiritueel. Het doel van mijn coaching is de energetische blokkades op meerdere lagen te doorzien, te doorgronden èn te ontwortelen.

Na het ontdekken gaan we samen aan de slag om dat wat in de weg zit, jou niet meer dient, te transformeren.
Op het mentale vlak werken we aan de mindset. Wat is jouw wijze van denken en waar houden je gedachten-patronen je tegen?
Er kan (oud of onbewust) verdriet en pijn zijn, waarbij de emoties de overhand hebben. Door bijv. overmatig en onverklaarbaar aanwezig te zijn, of door juist afvlakking of zelfs blokkade in het gevoel te ervaren. De oorsprong oftewel de wortels is dan vaak in een oud en/of onbewust trauma te vinden. Deze vinden we in de onbewuste lagen van ons zijn.

Blokkades, trauma’s, patronen zijn divers in hun oorsprong. Geregeld is iets in het (verre) verleden ontstaan, toen was het helpend, maar nu werkt het tegen.

Zo is bekend dat patronen, overtuigingen en onverwerkte emoties veelal onbewust vanuit onze (voor)ouders zijn overgenomen. Door de pijnlijke en verwarrende ervaringen uit het verleden van de voorouder aan te kijken, ruimte en erkenning te geven, komen vastzittende emoties in beweging waarna heling kan volgen.
Voorouderheling is dan ook een zeer effectieve wijze om tot de bron van het probleem te komen en deze op diepe (onbewuste) lagen te transformeren.

Je innerlijk kind kan zich ook willen tonen, en de toen gemiste aandacht en liefde willen ontvangen. Bewustzijn krijgen op je innerlijk kind en daar te werken om de ervaringen van destijds te helen, kan enorme verlichting geven. Het is namelijk wetenschappelijk bewezen, en is ook mijn persoonlijke ervaring, dat vanaf de conceptie tot ongeveer 7 jaar een kind als een ‘spons’ alles in zich opneemt. De helende werking om het kind in jezelf te omarmen en te brengen naar het nu, je volwassen ik, is heel bevrijdend.

Bij (recente) angsten of trauma werk ik ook met EFT, dit staat voor Emotional Freedom Techniques. Dit is een betrekkelijk eenvoudige methode waarbij gebruik gemaakt wordt van specifieke herinneringen waaraan een negatieve emotie gekoppeld is. Deze praktische methode werkt verrassend helend.

Hoe ga ik te werk?

Vanuit de wetenschap ‘al wat is, is energie’ begeleid ik je op een holistische wijze om de energetische verbinding aan te gaan met dat wat zich in het moment aandient, dat wat verborgen zit, wat veelal vast zit, dat wat onverwerkt is.

In vrijwel al mijn methodes gebruik ik een mate van regressie. Regressie is het terugkeren naar een eerdere fase van de levensontwikkeling. Hiermee komt er toegang tot dat wat opgeslagen ligt in je onderbewuste en wordt de bron, de wortel van het probleem gezien en ervaren. Van daaruit kan er geheeld en getransformeerd worden. Hiermee ontwikkel jij ‘Zicht op jouw leven’ om jouw leven lichter en vrijer voortzetten.

 

Het eerste contact en verder

Bij het eerste telefonisch of mailcontact hoor ik je vraag en licht ik in het kort toe hoe ik werk en wie ik ben. We maken een eerste afspraak. Tijdens deze ontmoeting maken we kennis en diepen je vraag uit. Geregeld kan er al een stap naar behandeling of heling gestart worden.

In het coachtraject kies jij ervoor de verandering te willen aangaan.

Neem contact op!

Spreekt mijn werkwijze als transformatiecoach jou aan en heb je het gevoel dat ik je verder kan helpen? Aarzel niet en neem vrijblijvend contact met mij op. Je kan het contactformulier invullen of mij bellen op 06-13402326.
Ik kom graag met je in contact om te ontdekken of ik jou verder kan helpen.

Over mij

Irma Schaap is levencoach, in die rol kan ze jou helpen met problemen en vragen die je leven beïnvloeden; onder andere rondom de zwangerschap en geboorte van jouw/jullie kind. Ze zet haar ervaring als coach, therapeut en verloskundige graag in om jou te ondersteunen!

Lees verder

Lidmaatschap beroepsverenigingen, opleidingen: 

 

Contact?

Irma M. Schaap
Kloosterstraat 71
6961 WR Eerbeek

contact@irmaschaap.nl
06 – 13 40 23 26

© 2024 Irma Schaap Levenscoach | Disclaimer | Privacy verklaring
Ontworpen door Thumbs Up | Gerealiseerd door Sieronline