Lichter leven pad

Het Lichter Leven pad is een volledig programma dat alle onderdelen omvat die je nodig hebt om een goed fundament voor een Lichter Leven te leggen. Het programma helpt je in balans te komen op fysiek (lichaam), emotioneel (gevoelens), mentaal (gedachten) en spiritueel (passie) vlak. Het is een holistische benadering.

Tijdens het programma maken we een prachtige reis waarin jij ontdekt wat je echt leuk vindt. Samen gaan we aan de slag om je beste versie te voorschijn te halen. We nemen afscheid van je belemmeringen, je irreële angsten en destructieve patronen. Zodat jij je eigen grootste fan wordt en steeds meer in flow komt en kan genieten van het nu, jezelf en anderen. We gaan op zoek naar je wensen, dromen en verlangens, zodat jij met passie je leven oppakt en je doelen en wensen zelf vorm geeft.

Het pad

Het Lichter Leven pad is samengesteld uit meer dan 50 verschillende oefeningen en ervaringen uit vele verschillende culturen, tradities en wetenschappelijk onderzoek. Bijvoorbeeld: NLP, Reiki, EFT, Touch of Matrix, Wim Hof methode, Yoga, diverse meditatie vormen, Noord Amerikaans Sjamanisme, Tibetaanse Boeddhisme en werk van diverse leraren (Eckhart Tolle, Deepak Chopra, Thich Nath Hahn). Door het beste uit al deze methodes samen te voegen hebben Robert Bridgeman en Monique Bruggeman een uniek programma ontwikkeld.

Herken jij dit?

  • Heb je alles voor elkaar maar mis je diepte?
  • Vind jij het lastig om de controle los te laten?
  • Voel jij je onrustig er ervaar jij regelmatig stress
  • Heb je het gevoel dat je regelmatig tegen de stroom ingaat?
  • Wil jij ontdekken wat de reden van jouw gedrag is?
  • Wil jij je hart volgen en doen waar je blij van wordt?
  • Wil jij het maximale uit jezelf halen?
  • Wil jij weer je authentieke zelf zijn?

Je krijgt handvatten aangereikt om je angsten te overwinnen en de regie over jouw leven te krijgen. Je leert ontdekken wie je werkelijk bent en dat je tot veel meer in staat bent dan je ooit voor mogelijk hebt gehouden. Je ontwikkelt zelfvertrouwen, innerlijke kracht en inzichten om bewust te leven: de perfecte tools om je passie te gaan leven.

Samen doorlopen wij het Lichter Leven pad in 10 sessies van 1,5 – 2 uur. Afhankelijk van jouw wensen en voortgang worden deze sessies verdeeld over 5 tot 9 maanden. Na elke sessie ontvang je een e-mail met thuisoefeningen, videolinks en artikelen om het geleerde te integreren in je dagelijkse leven. Het programma is inclusief het Lichter Leven werkboek en het boek “Start vandaag met Lichter leven”.

Het pad heb ik natuurlijk zelf ook belopen. En ik ben zo enthousiast dat ik het graag wil delen met anderen. Het heeft me veel inzichten gegeven over mezelf, hoe ik in het leven sta. Ik leerde m’n grenzen kennen en maak me niet meer zo (onnodig) druk. Ik ervaar zelfvertrouwen en zelfwaardering. Èn het heeft me een schat aan prachtige tools voor in het dagelijks leven gegeven. Het heeft me geholpen m’n levenspad gerichter te lopen. Ik sta gewoon veel dichter bij mezelf.

Het Lichter leven pad, 10 sessies van 1,5 – 2 uur, een toolbox van technieken en meer, 2 boeken, artikelen en videolinks, ter waarde van ruim €1.600,-, biedt ik tijdelijk aan voor slechts € 1549,- (voor werkgevers excl. btw)

 

Contact opnemen

Over mij

Irma Schaap is levencoach, in die rol kan ze jou helpen met problemen en vragen die je leven beïnvloeden; onder andere rondom de zwangerschap en geboorte van jouw/jullie kind. Ze zet haar ervaring als coach, therapeut en verloskundige graag in om jou te ondersteunen!

Lees verder

Lidmaatschap beroepsverenigingen, opleidingen: 

 

Contact?

Irma M. Schaap
Kloosterstraat 71
6961 WR Eerbeek

contact@irmaschaap.nl
06 – 13 40 23 26

© 2024 Irma Schaap Levenscoach | Disclaimer | Privacy verklaring
Ontworpen door Thumbs Up | Gerealiseerd door Sieronline