LEVENSCOACH

Als levenscoach ben ik er voor iedereen, en ben ik gespecialiseerd in belevenissen en ervaringen rondom zwangerschap en geboorte. Geboorte geven, een kindje krijgen, is een life-event die grote impact heeft op je leven. Het wordt nooit meer als daarvoor. En dat kan al beginnen bij de kinderwens.

Het kan zijn dat je als aanstaande of kersverse ouder aspecten in jezelf tegenkomt die je niet zo herkent, of die vroeger goed werkten maar nu niet meer. Je zit niet lekker in je vel en je begrijpt niet waarom dat zo is. Een levenscoach kan je daarbij helpen!

(Aanstaande) ouders die aan zichzelf werken, doen daar hun (toekomstige) kinderen enorm veel plezier mee. Kinderen nemen namelijk zoveel van hun ouders over. Denk aan normen, waarden, overtuigingen, maar ook negatieve ervaringen. En dat begint al voor de geboorte. Door hier aan te werken, geef je jouw kind de kans om helemaal zichzelf te zijn. Want een ontspannen ouder zorgt voor een ontspannen baby.

Het kan ook zijn dat er rondom de geboorte van je kind, in de zwangerschap of tijdens de bevalling, vervelende ervaringen zijn die je niet los laten. Als verloskundig life coach kan ik je helpen de nare ervaring te verwerken.

Wanneer je wel kinderen wilt maar niet wil lukken, heeft dit vaak grote impact op je leven. Samen met eventuele vruchtbaarheidsbehandelingen kan dit enorm stressvol zijn. Ook dan kan ik je helpen door met je aan onbewuste delen en emotionele blokkades te werken.
Samen met de tools voor ontspanning, kan dit de nodige innerlijke rust in jouw leven brengen. Ondanks de heftigheid en het verdriet kun je zo meer bij jezelf zijn en groeien als persoon.

Bovendien kunnen er ook problemen zijn (geweest) rondom je eigen geboorte. En als je dan weet dat de mens rondom zijn of haar geboorte al de nodige imprints meeneemt het verdere leven in, kan het heel heilzaam zijn hier bewustwording op te krijgen en liefst nog heling op aan te brengen. Via een geboorteregressie begeleid ik je liefdevol naar onbewuste lagen.

Herken jij je in het volgende?

  • Je bent vaak moe en hebt gebrek aan energie
  • Je ervaart nooit echt rust in je hoofd
  • Je hebt moeite met grenzen stellen
  • Je hebt last van onzekerheid of angstgevoelens, bijv. in de zwangerschap of voor de bevalling
  • Je hebt vaak het idee het niet goed te doen
  • Je kunt de balans niet vinden in je (nieuwe) levenssituatie

Vaak twijfelen (as.) ouders of zij een verloskundig life coach nodig hebben. Maar herken jij je in wat je hier leest, dan is coaching zeker een oplossing.

Mijn ervaringen

Als verloskundig life coach kan ik je hierbij helpen. Door mijn ervaring als verloskundige weet ik wat er rondom zwangerschap, bevalling en kraambed speelt en begrijp ik waar je tegen aan kunt lopen. Als coach zet ik mij volledig voor je in om op diepere, onderliggende lagen te kunnen helpen bij jouw probleem en hulpvraag. Naast mijn kennis en levens-ervaring laat ik bovenal mijn sensitiviteit en intuïtie werken, om jou te begeleiden de ruimte en rust in jezelf weer te hervinden.

Tarieven

Jouw investering, in jezelf:

Coaching sessie: € 80 per uur
Coachpad 3 sessies: € 470,-
Coachpad 5 sessies: € 780,-

Sessieduur is 1,5 à 2 uur.

Geregeld vergoedt een werkgever (deels) een coaching traject. Immers als jij beter in je vel zit, ben je energieker en productiever. En daar is je werkgever ook bij gebaat!

Contact opnemen

Spreekt dit jou aan en heb je het gevoel dat ik jou verder kan helpen? Aarzel dan niet en neem vrijblijvend contact met mij op. Je kan het contactformulier invullen of mij bellen op 06-13402326. Ik kom graag met je in contact om te ontdekken of ik jou verder kan helpen.

Over mij

Irma Schaap is levencoach, in die rol kan ze jou helpen met problemen en vragen die je leven beïnvloeden; onder andere rondom de zwangerschap en geboorte van jouw/jullie kind. Ze zet haar ervaring als coach, therapeut en verloskundige graag in om jou te ondersteunen!

Lees verder

Lidmaatschap beroepsverenigingen, opleidingen: 

 

Contact?

Irma M. Schaap
Kloosterstraat 71
6961 WR Eerbeek

contact@irmaschaap.nl
06 – 13 40 23 26

© 2024 Irma Schaap Levenscoach | Disclaimer | Privacy verklaring
Ontworpen door Thumbs Up | Gerealiseerd door Sieronline